CPAnkara Hotel Başarı Hikayesi
CPAnkara Hotel Başarı Hikayesi
23 Nisan 2023
Zeynep Aksoy

CPAnkara Hotel Başarı Hikayesi

Dijital Uzmanı’nda her yeni gün, yeni bir zafer demek. Başarılarımızın bugünkü durağı ise Ankara’yı çevreleyen ana ulaşım yollarının tam kalbinde yer alan CPAnkara Hotel için yürüttüğümüz reklam kampanyaları. Hemen detayları inceleyelim!

Turizm ve konaklama gibi alanlarda kalitenin, çeşitliliğin ve görünür olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle müşterimiz CPAnkara Hotel için iki ayrı reklam kampanyası yürüttük. İlk kampanyada gösterilen reklamlar, toplamda 139.000’in üzerinde gösterim sayısına ulaştı. Kampanya boyunca elde ettiğimiz tıklama oranı ise %9,65 seviyesindeydi. Bu oran, gerçekten de etkileyici bir performans ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Zira genellikle reklam kampanyalarında tıklama oranları %1-2 arasında seyreder. Biz ise, müşterimiz CPAnkara Hotel’in hikayesinde ortalama sınırları aşarak büyük bir farka imza atmış olduk.

Bu yüksek tıklama oranının bir getirisi olarak, müthiş bir dönüşüm oranı da elde ettik. İlk kampanyamızda dönüşüm oranı %130,22 olarak ölçüldü. Bu sayede CPAnkara Hotel’in iletişim sayfasını ziyaret eden kişi sayısı da 3.477 oldu. Ayrıca müşterimiz, 7.800'ün üzerinde telefon araması ve 6.140'ın üzerinde rezervasyon talebi aldı. 

İkinci reklam kampanyasına geldiğimizde de elde ettiğimiz başarının ilkinden aşağı kalır yanı yoktu. 96.000’in üzerinde bir gösterim sayısına ulaştık. Tıklama oranı %18,38 olarak ölçülürken, dönüşüm oranı ise %52,84’e ulaştı. Bu sürecin sonunda da 3.161 kişi CPAnkara Hotel’in iletişim sayfasını ziyaret etti. Rezervasyon talebi 2.210’un üzerinde iken, ek olarak müşterimiz 3.980’in üzerinde arama da elde etti.

CPAnkara Hotel’e daha fazla yeni müşteri ve marka bilinirliği, bizlere ise daha fazla güven ve her zaman en iyisi için çalışma motivasyonu sağlayan bu iş birliğinin de hakkını teslim edebilmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Siz de bize katılın, başarı hikayelerinizi birlikte yazalım.

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04