Damla Kartuş Başarı Hikayesi
Damla Kartuş Başarı Hikayesi
11 Aralık 2021
Aysu Çelik

Dijital reklamlarda devamlılık, oldukça önemli fakat pek çok firmanın gözden kaçırdığı bir konudur. Dijital reklamın başarısı devamlılık ile doğru orantılıdır diyebiliriz. Elbette bu süreçte elde edilen başarı, gerçekleştirilen optimizasyonlar, varsa web sitesindeki problemleri tespit etmek ve çözmek reklamcının uzmanlığı ile mümkündür. Dijital reklamcılık engin bir veri denizidir. Ya o denizde boğulur ya da profesyonel bir şekilde dalgalara karşı yüzersiniz. Biz Damla Kartuş ile Mayıs 2020’den beri yüzüyoruz. Google reklamlarına hiç ara vermeden devam ediyoruz. 

Google’a göre Google reklamlarında etkileşim oranın %3 olması başarılı kabul edilmektedir. "Etkileşim oranı", kullanıcıların reklamınızı gördükten sonra reklamınızla ne sıklıkla etkileşimde bulunduklarını ölçer. Damla Kartuş’un etkileşim oranı ise %19,55. Bu da müşterimize Google’ın başarılı saydığı orandan neredeyse 7 kat daha fazla başarı sağladığımız anlamına geliyor.

Bir diğer önemli kriter ise gelen tıkla-ara sayısıdır. Ve Damla Kartuş, web sitesini ziyaret etmelerine bile gerek kalmadan potansiyel müşterilerinden 18.334 arama elde etmiş bulunuyor.

Ve yine dijital reklamcılıkta başarıyı ölçen bir diğer önemli metrik olan dönüşüm oranını da inceleyelim. Genelde %2 dönüşüm oranı başarılı olarak kabul edilmektedir. Damla Kartuş ise reklam çalışmalarına ara vermeden devam etmesi ve hesabında yapılan sayısız optimizasyon sayesinde %24 gibi büyük bir dönüşüm oranına ulaştı.

Siz de markanızı güçlendirmek istiyorsanız, detaylı bilgi almak için destek@dijitaluzmani.com adresine mail atabilir veya (0850) 304 12 02 numaralı hattımızdan hesap uzmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04