Dentbul Dental Clinic Başarı Hikayesi
Dentbul Dental Clinic Başarı Hikayesi
02 Nisan 2023
Samet Salık

Dentbul Dental Clinic Başarı Hikayesi

Dentbul, sağlık turizmi sektöründeki gelişimini ve marka bilinirliğini artırma hedefiyle bizimle çalışmaya başladığı günden bu yana hızlı bir ivmeyle büyümeye devam ediyor. Pazarlama iş ortağınız olarak ekibimizi tercih ettiğinizde nasıl bir başarı elde edeceksiniz, gelin canlı bir örnek üzerinden birlikte inceleyelim!

Dentbul için ilk olarak react teknolojisi ile bir web sitesi oluşturduk ve bu site sayesinde kullanıcı deneyimini artırarak daha fazla dönüş almayı hedefledik.

Ayrıca bu siteye bir Dijital Uzmanı ürünü olan "akıllı form"u da entegre ettik. Hem işletmenin hem de hastaların süreçlerini oldukça kolaylaştıran bu form sayesinde ücret bilgisine ulaşmak isteyen, soru sormak isteyen veya ücretsiz tedavi - seyahat planı talep eden herkesin en kısa sürede hedefledikleri bilgi ya da hizmete ulaşmalarını sağladık. Ücretsiz seyahat ve tedavi planı kısmında hastaların cevap vereceği sekiz soru sonucunda Dentbul'un hızlı bir şekilde onlar için en uygun hizmet çerçevesini oluşturabilmesine katkıda bulunduk. Böylelikle kliniğin web sitesinde dönüşüm oranını zirveye ulaştıran, kullanıcı dostu ve hasta memnuniyetini önceliklendiren bir yapı inşa ettik.

Web tasarım ve optimizasyon süreçlerinin hemen ardından Dentbul'un ihtiyaçlarına cevap verecek en uygun Meta ve Google Ads reklam süreçlerini de yürürlüğe koyduk. Elbette bu alanda da büyük bir başarı elde ettik. Reklamların gösterim sayısı 6 milyonu aştı ve minimum form başı ücreti 25 TL civarında seyretti. Tıklama başı maliyet ise ortalama 7,41 TL civarındaydı. Bu reklamlar sayesinde, Dentbul'un dijital platformlardaki görünürlüğü, marka bilinirliği ve müşteri sayısı önemli ölçüde arttı.

6 milyonun üzerindeki reklam gösterim sayısı, Dentbul'un hitap etmek istediği hedef kitleler tarafından fark edilmesini sağladı. Reklamların minimum form başı ücreti yaklaşık 25 TL olmasına rağmen reklam kampanyasından son derece başarılı bir dönüşüm oranı elde edildi.

Tüm bu detayları göz önünde bulundurduğumuzda açıkça görülüyor ki Dentbul'un reklam kampanyaları için yaptığı harcamaların her bir zerresi son derece verimli kullanıldı. Ayrıca başarıyla yönetilen bu süreç boyunca Dentbul'un web sitesine ve sosyal medya hesaplarına gelen ziyaretçi sayısı arttı, klinikte gerçekleştirilen tedaviler hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen pek çok kişiye ulaşıldı.

Reklamların getirdiği trafik sayesinde, Dentbul'un form doldurma sayfalarına gelen ziyaretçi sayısında da kayda değer bir artış yaşandı ve 3.000'den fazla form doldurma talebi alındı. Randevu almak isteyenlerin sayısında büyük yükselişler yaşandı. 

Web sitesindeki iyileştirmelerle başlayıp Meta ve Google Ads reklamlarıyla yoluna devam eden Dentbul'un başarı hikayesi, diş hekimliği alanında lider kliniklerden biri haline gelmesiyle yolculuğuna devam ediyor. Klinik, sunduğu kaliteli hizmetleri uzmanlar tarafından yönetilen bir dijital pazarlama süreciyle sentezleyerek rakiplerinden ayrışmayı başardı ve hedef kitlesi tarafından daha fazla tercih edilmeye başladı.

Şimdi sıra sizde!

Bize katılın, başarı hikayelerinizi birlikte yazalım.

 

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04