Dijital Pazarlama Ajansıyla Sağlık Turizminde Başarı Sağlamak
Dijital Pazarlama Ajansıyla Sağlık Turizminde Başarı Sağlamak
05 Mayıs 2022
İdil Tiber Ersoy

Sağlık Turizminde Başarının Yolu Dijital Pazarlama Ajanslarından Geçiyor

Sağlık turizmine dair bilgi almanın en etkili yöntemi ve en kısa yolu sağlık turizmi süreçlerini kolaylaştıran dijital pazarlama ajanslarıyla çalışmaktır. Sosyal medya, sağlık turizmini yeni kitlelere tanıtmak ve potansiyel müşterilerin ilgisini çekebilmek için büyük önem taşımaktadır. Bu noktada profesyonel hizmetler alarak işleri büyütmek ise dijital pazarlama ajanslarıyla mümkün olabilmektedir. 
İstatistikler, sağlık turizmi alanında dijital pazarlama ajanslarıyla ortak çalışan ve bu ajanslar aracılığıyla sağlık turizmi hizmetlerinin tanıtımını yapan hastanelerin ve tıp merkezlerinin diğer sağlık turizmi kuruluşlarına kıyasla daha fazla (%400'e kadar) medikal turist çektiğini göstermektedir. Öyleyse kesin olarak söyleyebiliriz ki sağlık turizminde çevrimiçi pazarlamanın canlı kalabilmesinin yolu, dijital pazarlama ajanslarından geçmektedir. Peki bu ajanslardan hangi hizmetleri almalı ve bu süreçte neler yapmalısınız? Hemen inceleyelim!

•    Sağlık turizminde sizinle isteklerinize en uygun şekilde çalışabilecek dijital pazarlama ajanslarını araştırın.
•    Ajansın sizlere verebileceği hizmetleri net bir şekilde belirleyin. Beklentilerinizi bilen bir ekip isteklerinize titizlikle yaklaşacaktır. 
•    Yeni hizmetler almak ve işi bilen bir ajansa güvenerek çalışmak, hem yeni müşteriler kazanmanız hem de işinizi büyütmeniz konusunda sizlere yardımcı olacaktır.
•    Sosyal medya danışmanlığı, internet reklamcılığı, içerik üretimi ve video prodüksiyon hizmetlerini önceliğiniz haline getirin. 
•    Sosyal medya yönetimi doğru zamanda, doğru kişilerle ve doğru şekilde yapıldığında daha fazla müşteri kazanmanızı sağlayacaktır. İnternet reklamcılığıyla daha görünür hale gelmek, içerik üretimi yaparak sağlık turizmi hizmeti için bir arayışta olan hastaları daha kolay ikna edebilmek mümkündür.
•    Alanında uzman bir dijital pazarlama ajansından danışmanlık hizmeti almak ufkunuzu genişletecektir. Zaman yönetimi, kampanya süreçleri, sağlık turizmi alanındaki devlet teşvikleri ve yasal düzenlemeler gibi kritik konularda alacağınız etkin danışmanlık hizmeti sizi pazarda rakiplerinizin önüne geçirecek ve mali yönetiminizin sınırlarını çizecektir.

Elbette dijital pazarlama ve reklamcılık, sağlık turizminde büyümeye olanak sağlayacak önemli ve temel unsurlardan yalnızca biri. Bunun yanı sıra, teşvik danışmanlığı ve yasal düzenlemeler de %60’lık bir paya tekabül ediyor ve sağlık turizmi yapacak kişi ve kurumların bu konulara da azami seviyede önem vermesi gerekiyor.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04