Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Rafflemix
Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Rafflemix
10 Ocak 2023
Zeynep Aksoy

Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Rafflemix

 

 

Rafflemix, yazılım ekibimizin geliştirdiği bir Instagram çekiliş aracıdır. 100 yoruma kadar ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz ve 10 farklı dilde işlev gösteren bu araç, hiçbir güvenlik endişesi taşımadan ve sadece gönderi linkinizle çekilişlerinizi gerçekleştirme olanağı tanımaktadır.

 

 

Ekran kaydı almanıza imkan sağlayan mobil uyumlu çekiliş sayfası sayesinde çekiliş yaptığınız ekranın ve kazananların yer aldığı sonuç sayfasının videolarını, görsellerini kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Animasyon süresi belirleyerek geri sayım başlatalabilir ve çekilişinizin açıklanma zamanını arzu ettiğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Aynı çekilişi 365 gün boyunca sınırsızca tekrarlayabilirsiniz.  

 

 

Otomatik takipçi kontrolü özelliğine de sahip olan Rafflemix’in hiçbir paketinde son kullanma tarihi bulunmamaktadır. Rafflemix’i dilediğiniz zaman, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. 

 

 

 

Tek yapmanız gereken çekiliş için kurallarınızı belirlemek, gönderinizi oluşturmak ve gönderi linkinizle çekilişinizi başlatmaktır. Sonrasında hızlıca kazananları ilan edebilirsiniz.

 

 

Herkese açık olacak şekilde paylaşabileceğiniz ve yine mobil uyumlu olarak da çalışan sonuç ekranının linkini profilinize ekleyebilir, takipçilerinizi kolaylıkla çekiliş sonucuna yönlendirebilirsiniz.

 

 

100 ülkeden 632.000'i aşkın kullanıcı, Rafflemix ile 5.000.000'dan fazla çekiliş gerçekleştirdi. Ücretsiz deneme imkanından yararlanmanız için www.rafflemix.com adresinde sizleri bekliyoruz. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04