E-Ticaret'de En Etkili Reklam Kanalı Hangisidir?
E-Ticaret'de En Etkili Reklam Kanalı Hangisidir?
23 Aralık 2018
Dijital Uzmanı

    Teknolojinin hızla geliştiği ve reklam sektörüne her yeni gün bir yenisinin eklendiği günümüzde, markanızı daha görünür kılmak ve tüketicilerin dikkatini çekebilmek için kapsamlı reklam faaliyetlerinde bulunmanız gereklidir. Yalnızca açık hava veya basılı reklam mecraları ile değil, günümüzün en trend ve en etkili reklam verme araçlarından olan internet reklamlarını da kullanmanız gereklidir.
 
 İnternet Reklamları Çığ Gibi Büyüyor
 
     İnternet kullanım ağının çok yaygın olduğu ülkemizde, dijital pazarlama faaliyetleri yükselişe geçti. Geleneksel medyayı tahtından eden dijital pazarlama faaliyetleri arasında en çok dikkati çeken ise e-ticaret reklamları oldu. E-ticaret siteleri sayesinde bir mağazadan çok daha kapsamlı şekilde hedef kitlesine ulaşabilen markalar, tıpkı bir mağazaya yatırım yapıyor gibi e-ticaret sitesini geliştirmek için yatırımlarını sürdürmelidir. E-ticaret sitesinin başarılı olması ve rakiplerinden ayrışması için de alışveriş reklamları olmazsa olmazlardandır. En etkili reklam mecraları arasında bulunan dijital platformlar, geleneksel medyaya oranla çok daha uygun maliyetlerle son tüketiciye ulaşabilir. Bu özelliği ile birçok marka tarafından tercih edilen dijital reklamlar, kapsamlı bir çalışma ile tüm reklam kanallarından tüketiciye ulaşmanızı sağlıyor.
 
 Hem Uygun Fiyatlı Hem Etkili Reklamlar
 
     Ulusal ve uluslararası birçok markanın yaptığı gibi tek kanaldan değil, birçok kanaldan tüketiciye ulaşmak markanın bilinirliğini arttıracaktır. e-ticaret en etkili reklamlar denince akla banner reklamları, adwords çalışması, sosyal medya reklamları gibi dijital medyada yer alan tüm medya kanalları gelmelidir. Sosyal medyada veya web sitesi reklam alanlarında vereceğiniz katalog ve dönüşüm reklamları sayesinde, reklam aracılığı ile hedeflediğiniz kitlenin etkileşim oranını ölçümleyebilirsiniz. Reklamlarınızı story reklamlarıyla birleştirerek akılda kalıcılığı pekiştirebilirsiniz. 24 saat kalıcı olan story reklamlarında dilerseniz öne çıkarma seçeneğini tercih ederek sosyal medya profilinizde tercih ettiğiniz reklamın sürekli olarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04