Facebook Sponsorlu Reklam
Facebook Sponsorlu Reklam
26 Ekim 2018
Dijital Uzmanı

Sosyal Medya Hesaplarımız ve Biz
 
 Yukarıdaki iki kelimeyi ayrı ayrı kullanmamız son günlerde pek mümkün değil gibi görüyor. Gittikçe artan internet ve sosyal medya bağımlılığı bazılarımız için ve neredeyse her şirket için ise ek bir gelir kapısı oluşturmaya devam ediyor. 
 
 Sosyal medya hesapları tam da hayatımızın bu kadar ortasında yer aldığı için reklam aracı olarak en etkin rollerden biri oldu. Instagram, facebook ya da twitter gibi birçok uygulama sayesinde birçok insan ünlü olmaya ve bu uygulamalardan hem tanınırlığını arttırırken hem de reklam aracılığıyla para kazanmaya başladılar.
 
 Facebook Reklam Nasıl Oluyor ?
 
 Facebook da bu uygulamalar içerisinde en etkin kullanılanı ve bu yüzden de ticari olarak en çok tercih edileni. Peki, nasıl oluyor facebook sponsorlu reklam ya da facebook story reklamları diyecek olursanız ya da facebook sponsorlu reklam fiyatları ne civarda merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. 
 
 Facebook sponsorlu reklam yapmak istiyorsanız unutmamanız gerekenlerden ilki ve önceliklisi sadece mobile dair reklam seçmelisiniz çünkü artık internet ve facebook hesaplarımız devamlı elimizin altında olan telefonlarımızda ve ulaşmak ise parmaklarımızın ucunda.
 
 Eğer markanız ya da sayfanız, reklamını yaptığınız her ne ise mobil uygulamaya sahipse facebook zaten mobile dair reklamı kendisi ayarlayacak ve size sunacaktır. 
 
 Markanız ve sizin için yapmanız gerekenlerden biri ise hitap ettiğiniz kitleyi iyi belirlemek ve ona uygun hitap ederek reklamınızı oluşturmak ve reklamınızın başarılı olmasını sağlamaktır. Reklamınız yayınladıktan sonra ise postlarınızı denetleyerek hedef kitlenize ulaşıp ulaşamadığınızın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bu daha sonraki reklam ve postlarınızın belirlemesinde de etkili olacaktır.
 
 Ve sadece facebook için değil reklam dünyası için geçerli olan kural ise yaratıcılıktır. Yaratıcı reklamlara ve paylaşımlara yer verin. Facebook dünyasında bu maddelerin hepsinin desteğini de bulacaksınız. Fiyatları ise incelediğinizde göreceksiniz ki sizin bütçenize ve oluşturmak istediğiniz reklamın içeriğine, yayınlanmasını istediğiniz gün sayısına göre değişmektedir. 
 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04