Happy Diet App Başarı Hikayesi
Happy Diet App Başarı Hikayesi
11 Aralık 2021
Aysu Çelik

Mobil Uygulama Başarı Hikayesi

Mobil uygulama reklamında uygulamanın bilinirliğini artırmak ve potansiyel müşterilere göstermek için instagram reklamları kullandık. Mobil uygulama dendiğinde akla ilk olarak uygulama indirme reklamı yapmak geliyor fakat biz bu uygulama için uygulamaya ait bir web site olduğu için trafik kampanyası yapmayı tercih ettik. Bu sayede tıklama başına maliyetleri ortalama 24 kuruşa düşürerek 2.180,73 TL reklam bütçesi ile 709.820 gösterim elde ettik. Rekabetin oldukça yüksek olduğu instagram reklamlarında ortalama 24 kuruşa bir tıklama almak oldukça başarılı bir rakamdır.  

Reklamın başarısı kadar reklamda kullanılan görsel veya videoların kalitesinin de farkındaydık. Animasyon videoların reklam performansını ne kadar başarılı etkilediğini de bir kez daha tespit ettik.Kullanıcıların ilgisini çekmek instagram reklamlarında ürün/hizmet görselleri ve videoları ile mümkündür. Bir de üzerine doğru hedef kitleyi yakalamışsanız başarı kaçınılmaz! 

Reklam ile birlikte uygulama indirme sayılarındaki müthiş artış ile uygulama sahibi itü çekirdek yarışmasında yarı finale kadar yükseldi ve güzel bir yatırım ile uygulamasını taçlandırdı.

Siz de hemen uygulama indirme sayınızı hızlandırmak için Google ve Sosyal Medya reklamlarını kullanabilir, potansiyel müşterilerinize kolayca ulaşabilirsiniz. 

Detaylı bilgi için destek@dijitaluzmani.com adresinden mail atabilir veya (0850) 304 12 02 numaralı hattımızdan hesap uzmanları ile görüşebilirsiniz.

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04