İlk Sanal Influencer
İlk Sanal Influencer
22 Ocak 2022
Kübra Buket Başak

Migros’tan Perakende Sektörüne Yönelik İlk Sanal Influencer : Mia Starway!

Dijital dönüşüm alanında yatırımlarına devam eden Migros, Türkiye girişim ekosistemine değer katmak amacıyla kurulan Migros Up platformunun destekçisi olduğu Evecrude Picture Animation Studio iş birliği ile perakende sektörüne yönelik sanal influencer Mia Starway’i tasarladı.

metin içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

Tüketicileri alışverişe teşvik etmek için günümüz teknolojisini ve kullanıcı davranışlarını iş stratejisine entegre etmeyi başaran Migros, Mia Starway adlı ilk sanal influencerı oluşturdu. 

Mia’nın diğer sanal influencerlardan en büyük farkı ise 3d modellemeyle özel olarak tasarlandığı için çok daha gerçekçi ve özgün hareketlere sahip olmasıdır. 

Gerçek ve sanal dünyanın muhteşem karışımından oluşan Mia ürettiği içeriklerle adeta gerçek dünyadaki influencerlarla yarışıyor. Oldukça eğlenceli ve samimi bir kişiliğe sahip olan Starway, müşterilerle güvenilir bir ilişki kurmayı amaçlıyor. Mia, sosyal medya hesabından Migros ile ilgili ürün deneyimlerini anlatarak aynı zamanda takipçilerine tarif, oyun, dans gibi ilgi çekici içerikler de sunuyor. 

Mia Starway, Beylikdüzü 5M Migros mağazasında sevenleriyle buluşacak. Mağaza içinde özel olarak tasarlanan etkileşim ekranından da içerikler paylaşacak ve ziyaretçileriyle birlikte dans ederek eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunacak.
 

Kaynak: https://www.dunya.com/sirketler/migrostan-perakende-sektorune-yonelik-sanal-influencer-haberi-645007

https://webrazzi.com/2021/12/30/migros-mia-starway




 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04