Instagram Story (Hikaye) Reklamları Nasıl Oluşturulur?
Instagram Story (Hikaye) Reklamları Nasıl Oluşturulur?
17 Kasım 2018
Dijital Uzmanı

    Günümüzde pek çok kişi internet yoluyla para kazanmaktadır. Bunlardan biri ise Instagram platformunda hikaye türü gibi kaliteli videolar paylaşarak reklam oluşturmaktır. Mesela öncelikle hesabınıza yüklediğiniz bir hikaye videosu çok yüksek sayıda izlenirse ve beğenilirse artık reklam koyabilirsiniz. Bu yolla ile para kazanma şansınız olabilir. Daha detaylı bilgiler için aşağıdaki yazıları okuyabilirsiniz.

 1. Instagram Hikaye Türü Nedir?
     Yukarıda bazı bilgilerin verildiği gibi Instagram hesabınıza hikaye videosu paylaşarak para kazanabilirsiniz. Öncelikle hikaye türü demek çeşitli film, komik video ve anlamlı resimlerin üstüne sizin dilinizde yazılar yazarak paylaşmak demektir. Bu yapığınız hikaye türündeki içerikleri Instagram hesabınıza paylaşıp çok fazla sayıda izlenme ve beğenme alırsanız yüksek paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca hesabınızdaki takipçi oranı ise oldukça artabilir. Böylelikle hikaye türünü anlamlı bir şekilde öğrenmiş olursunuz.

 2. İnsatgram Hikaye Reklamı Nasıl Oluşturulur?
    Öncelikle hesabınıza instagram hikaye reklamları vermek için kesinlikle kaliteli içerikler üretmeniz gerekmektedir. Paylaştığınız içerikler beğenilip izlenirse reklam koyma şansınız olabilir. Yapmanız gereken şey ise Instagram hesabına girerek reklam vermekle alakalı gerekli adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede paylaştığınız içerikler sayesinde instagram story reklamları sayesinde para kazanabileceksiniz.

 3. Instagram Hikaye İçeriği Nasıl Oluşturulur ?
     Kaliteli bir içerik üretmek için gerekli instagram dikey reklam çeşitleri hakkında bilgiler edinmelisiniz. Ardından gerekli montaj sitelerine veya programlara girerek içeriğinizi kaliteli bir şekilde ayarlayarak Instagram hesabınıza paylaşabilirsiniz.

 4. Kaliteli İçerik Üretmek İçin İp Uçları
     Paylaştığınız hikaye videosunun izlenmesini istiyorsanız kesinlikle profesyonel programlarla çalışmanız gerekmektedir. Daha sonra ise anlamlı ve kaliteli sözler oluşturarak güzel bir şekilde montaj yapmalısınız. Bunları yaptığınız takdirde kesinlikle paylaştığınız içerikler çok fazla sayıda izlenerek para kazanabileceksiniz.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04