Linkedin Reklamlarının Faydaları
Linkedin Reklamlarının Faydaları
28 Ekim 2018
Dijital Uzmanı

     Gün geçtikçe artık yazılı dökümanlar internet ortamına aktarılıyor insanların iş başvurularında kullandıkları CV'ler bile artık internette kişinin kendi profilini oluşturmasıyla birlikte herkese açık bir şekilde işletmelerin gözüne sunulabiliyor. Linkedin bu platformda kendisini kanıtlamış en önemli kuruluşlardan birisi olsa gerek. Linkedin'in kariyer basamaklarını tırmanmaktan iş bulma olanaklarına kadar birçok faydası olduğu gibi kendi ana hizmeti dışında reklamlarının bile faydalarından yararlanmak mümkündür. Peki, bu Linkedin reklamlarının faydaları nelerdir? 
 
  Linkedin reklam türleri
 
     Sponsorlu İçerik; Kendi şahsi hesabınız ve şirketin hesabından yayınlanan güncelleme üzerine uygulanan reklamlar ile sponsorlu içerik haline dönüştürülebilir. Şirket ya da panel sayfanıza yeni takipçiler toplamak için kullanılabilir.
 
     Metin Reklamları; sitede yer alan eleman ve müşteri adaylarınıza erişim için metin reklamları kullanabilir. Metin reklamları, şirket ya da panel sayfasında görülebilecek tarzda da ayarlanabilirler. Sponsorlu InMail; bu tür, işiniz doğrultusunda en uygun ve önemli kişilere kişiselleştirilmiş mesajlar göndermenize olanak sağlar.
 
 Linkedin reklamlarının faydaları
 
     Linkedin reklamları faydalı mıdır? Bu sorunun cevabını bulabilmek için ilk Linkedin’in ne olduğunu bilmeliyiz. En geniş, interaktif ve son derece profesyonel ağlardan birisi olan Linkedin, 2017 yılının ilk 25 yılına ait dijital raporlar doğrultusunda; dünya üzerinde 200 ülke, 500 milyon insan tarafından kullanılmaktadır. Bu rapor, Türkiye'de bulunan internet kullanıcılarının %25’inin, yaklaşık olarak 12 milyon profesyonelin Linkedin hesaplarını aktif bir şekilde kullandıklarını da belirtiyor. Tüm bu bilgiler doğrultusunda Linkedin konumunu öğrendikten sonra bir de bu gibi profesyonel bir platformda Linkedin reklamlarının ne denli faydalı olduğu görülebilir.
 
 Linkedin reklam ücretleri
 
    Linkedin reklamları için en düşük ücretler, günlük minimum 10 dolar olarak belirlenmiş olup ve bu sponsorlu güncellemeler için opsiyonel bir özelliktir. Metin reklamları için en düşük CPM(Cost per Click) teklifi, tıklama başına 2,00 Amerikan Doları’dır. Sponsorlu güncellemelerdeyse en düşük oran, reklam için belirlenen kitleye göre değişim göstermektedir.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04