Twitter Reklam Çeşitleri Nelerdir?
Twitter Reklam Çeşitleri Nelerdir?
15 Ekim 2018
Dijital Uzmanı

Çok yakın tarihe kadar Twitter fazla bir kullanıcıya ulaşmayan sosyal bir mecraydı. Ancak günümüzde ise artık yaklaşık olarak 7 milyondan fazla insanın her gün yoğun şekilde kullandığı önemli bir platform olarak ön plana çıkıyor. Bu da sistemin Twitter reklam çeşitleri açısından çok daha büyük bir önem haline getirmektedir. Şu an için güncel olarak Twitter birçok farklı reklam modeli ile hizmet sağlıyor. Ürün ve hizmetlerin müşteri odaklı ulaştırılması adına, dijital bir pazar haline gelmiş olan Twitter, reklam verenler için artık büyük bir önem taşıyor.
 
 Twitter reklam çeşitleri
 
     Lokasyon, dil ve anahtar kelimeleri ile ilgi alanlarına bağlı olarak ihtiyaca yönelik, hedef bazında gerçekleştirilen reklam modelleri ile günümüzde artık Twitter üzerinden yüksek bir kullanıcıya ulaşma şansı elde edilebilmektedir. Tabii bu konuda Twitter yönetim püf noktaları üzerinden, detaylı bir bilgi sahibi olduktan sonra farklı reklamları kullanmanın önemi ayrıca büyüktür. Bu konuda birçok değişik Twitter reklam çeşitleri bulunmaktadır.
 

  •  Sponsorlu tweet (Promoted tweet)
  •  Sponsorlu hesap (Promoted Account)
  •  Web sitesi tıklamaları (Web site card)
  •  Uygulama yükleme ve etkileşim (App installs)

 

 Bu şekildeki bütün farklı reklam seçenekleri değerlendirilebilir ve doğru bir yönetim portföyü altında yüksek müşteri potansiyeline ulaşma şansı elde edilebilir. Kişisel tercihlere göre ideal reklam seçenekleri bulunabilir ve buna göre kullanım imkanı yakalanabilir.
 
 Her reklamın yöntemi farklıdır
 
     Twitter üzerinden kullanılacak olan reklam çeşitlerinin her birinin farklı bir yöntemi bulunmaktadır. Ancak bu yöntemlerin temel amacı doğru müşteri potansiyeline ulaşmaktır. Özellikle son dönemlerde Twitter reklam etkileri açık bir şekilde sosyal medya üzerinde görünüyor. Web sitesi ya da mobil üzerinden yapılacak farklı reklam yöntemleri sayesinde, arzu edilen amaca kısa süre içerisinde ulaşılabilir. Bu yüzden mutlaka doğru bir sistem altında detaylı inceleme ile Twitter reklam çeşitleri değerlendirilmelidir.
 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04