Akıllı ChatBot İle Tanışın 7/24 İletişimde Kalın
Akıllı ChatBot İle Tanışın 7/24 İletişimde Kalın
28 Eylül 2021
Berfinsu Barut

Akıllı ChatBot İle Tanışın 7/24 İletişimde Kalın

Günümüzde haberleşme kanalı olarak mesajlaşma uygulamalarının kullanımı oldukça yoğunlaştı. Örnek vermek gerekise son istatistiklere bakıldığında Türkiye'de günlük Whatsapp Kullanım Oranı %94 olarak belirtilmiştir. Oldukça yüksek bir oran değil mi?

Peki mesajlaşma ile kurulan iletişim bu kadar tercih edilirken işletmelerde süreçleri hızlandırmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için mesajlaşma sistemleri kullanılamaz mı?

İşte bu noktada yapay zeka tabanlı akıllı chatbot devreye giriyor ve müşterilere kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya olanak tanıyor. Akıllı ChatBot işletmenize özel olarak kurgulanıyor ve müşterilerinizin talebini hızlıca tanıyan sanal bir asistan görevini alıyor. Sanal asistanınız Yapay Zeka (AI) ve Doğal Dil İşleme (NLP) teknolojileri sayesinde her geçen gün daha da akıllı sistemler haline gelerek sizin adınıza bir satışı kapatabilir, sorunlara doğru çözüm önerisini sunabilir ve sizin için tüm süreçleri tamamlayabilir. Akıllı chat sayesinde satış, pazarlama, sipariş alma, müşteri şikayetleri ve talep oluşturma gibi operasyonlara göre kurgular oluşturarak aracıyı ortadan kaldırıp sonuç odaklı bu kişiselleştirilmiş hizmeti kolaylıkla sunabilirsiniz.

Örneğin; bir otel işletmesi olarak rezervasyon süreci ile ilgili bilgi almak isteyen, rezervasyon yapmak isteyen müşterilerinize destek sağlayabilirsiniz. Bu aşamada akıllı sistem uygun sorular ve cevaplarla süreci tamamlayabilir. Müşterilerinize isterlerse akıllı sisteme komutu vererek kolaylıkla insana yani müşteri temsilcisine bağlanabilme rahatlığını da sağlayabilirsiniz.

İşletmelerin Akıllı ChatBot uygulamasına başlarken temel motivasyonları:
  • Maliyet Tasarrufu
  • Müşteri Hizmetlerinde Hızlandırılmış Süreç
  • Hizmet Kalitesini Arttırmaya Yönelik Veri Toplama
  • Tekrarlanan İşlerin Otomatikleşmesi
  • 7/24 İletişimde Kalmak

Kullanıcılar müşteri olarak ziyaret ettikleri bir sayfada aradıklarına hızlıca ulaşarak sorularına yanıt ve sorunlarına çözüm bulmak isterler. Bu nedenle sonuca giden yolu basitleştirmek müşteri memnuniyetini ve bağlılığını da korumayı sağlayacaktır. Şirketiniz ve müşterileriniz arasındaki iletişimi sağlamak için en iyi çözüm olan Akıllı ChatBot uygulaması ile hemen tanışın, müşteri bağlılığı, satış rakamları ve yatırım getirisine odaklanın!

Siz de işletmenizde süreçleri basitleştirerek müşteri bağlılığı, satış rakamları ve yatırım getirisini arttırmayı hedefliyorsanız ayrıntılı bilgi ve destek için (0850) 304 12 02 numaralı hattımızdan veya destek@dijitaluzmani.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04