Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Ekspres Menü
Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Ekspres Menü
09 Mart 2023
Zeynep Aksoy

Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Ekspres Menü

Bugün yazılım ekibimizin başarı hikayelerinde yeni bir sayfaya geçiyoruz: Ekspres Menü.

Hizmet verdiğiniz alan ne olursa olsun titizlikle yönettiğinizden emin olduğumuz marka imajınıza dünya standartlarında bir nitelik kazandırma fırsatını kaçırmak istemeyeceğinizden eminiz. Tam da bu nedenle, dijital dönüşüme en iyi şekilde adapte olabilmeniz için Ekspres Menü’yü geliştirdik ve bir karmaşıklığı daha basit hale getirdik.

 

Ekspres Menü, QR kod sistemi ile çalışmakta ve işletmelere dijital menü altyapısı kazandırmaktadır. Oldukça kullanışlı bir yönetim paneli ve arayüzle çalışan bu platformda, menülerinizi hızlıca oluşturup yayınlayabilirsiniz. Her biri kolaylıkla incelenebilir.

Kağıt menülerin işlerinizi aksattığı günler artık tarih olmalı. Ekspres Menü ile vakit ve nakit kaybetmeden, dilediğiniz anda listelerinizi ve fiyatlarınızı güncelleyebilirsiniz.

  

Ekspres Menü’nün yapısı esnek tema özelliğine dayanmaktadır. Böylelikle tema görünümünü markanıza özel ve isteğinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Ek olarak, bütünüyle kullanıcı dostu ve mobil cihazlarla uyumlu bir tasarım kullandığımızın da altını çizmek gerek. Güncel, modern, pratik ve hijyenik bir hizmet sunmanızı sağlayan ürünümüz, bu haliyle müşteri deneyimini maksimum düzeye ulaştırmanıza da yardımcı olacaktır.

Ayrıca, tıpkı diğer yazılım projelerimizde olduğu gibi Ekspres Menü’yü de birden fazla dil seçeneğiyle kullanıma sunduk. An itibariyle Türkçe, İngilizce, Arapça ve Almanca dil desteği sağlıyor ve başka bir dili talep etmeniz durumunda onu da ücretsiz olarak sistemimize dahil ediyoruz.

Peki tüm bu özelliklerin dışında ve rakiplerinden farklı olarak Ekspres Menü’de sizi başka hangi üstün nitelikler bekliyor?

Bir restoran işletiyor olabilirsiniz. Ya da bir kafe. Hatta belki de bir güzellik salonunun veya otelin sahibisiniz. Zihninizi yalnızca yiyecek-içecek sektörü ile sınırlandırmayın. Ekspres Menü’nün oldukça geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır. 

Bu platform ile oteliniz için oda ve mekan tanıtımları yapabilir, 

E-ticaret siteniz üzerinden alışveriş yapan müşterilerinize kullanım kılavuzu desteği sağlayabilir, 

Güzellik salonunuzdaki hizmetler için fiyat listeleri oluşturabilirsiniz.

Tek tip seçeneklerle yetinen yazılımlara kıyasla Ekspres Menü’de tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verecek farklı opsiyonlarla da karşılaşacaksınız. PDF Menü, Detaylı Menü, Görsel Menü ve QR Yönlendirme oluşturabilirsiniz.

Hem web sitemizde hem de Ekspres Menü hesabınızın yönetim panelinde göreceğiniz “Nasıl Kullanılır?” ifadesine tıklayarak menü çeşitlerine ve adım adım nasıl oluşturulacaklarına dair gerekli detaylara ulaşabilirsiniz. 

Yine aynı panelde bulunan “Siparişler” sekmesi ise siparişlerinizi canlı olarak takip edebilme ve geçmiş siparişlerinizi de görüntüleyebilme imkanı sunmaktadır. Buraya gelen tüm siparişleri hazırlık aşamalarına göre veya işletme bazlı olarak filtreleyebilirsiniz.

Memnuniyet anketi özelliği ile müşterilerinizin düşüncelerini öğrenebilir ve ifade edilen görüşleri dikkate alarak işletmenizi geliştirebilirsiniz.

Üstelik, bildirim sistemi sayesinde menünüzü kullanmış olan müşterilerinize kendinizi hatırlatabilme şansınız da bulunuyor. Nasıl mı? Kafenize haftada 1200 müşteri geldiğini ve 1000 tanesinin dijital menünüzü görüntülediğini varsayalım. Menünüzü kullanmış olan bu müşterilere tıpkı mobil uygulamalarda olduğu gibi bildirim gönderebilir, onları işletmenizdeki tüm fırsat ve yeniliklerden haberdar edebilirsiniz. Birden fazla ve farklı dillerde menünüz varsa her biri için ayrı bildirim oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu bildirimlere link ekleyerek müşterilerinizi Instagram vb. sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarınıza yönlendirebilir ve etkileşim oranlarınızı da artırabilirsiniz.

Öyleyse şimdi dijital dönüşümün nabzını yakala, yeni normalin bir parçası ol!

Ücretsiz deneme fırsatından hemen yararlanmak istiyorsanız www.ekspresmenu.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Detaylı bilgi alabilmeniz ve tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 
 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04