Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Storywix
Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Storywix
01 Şubat 2023
Zeynep Aksoy

Dijital Uzmanı Yazılım Projeleri: Storywix

Yazılım ekibimizin geliştirdiği bir diğer araç olan Storywix, sosyal medyadaki pek çok farklı iletişim kanalında popüler olan story/hikaye özelliğini web sitelerinize ve mobil uygulamalarınıza entegre etmenizi sağlamaktadır. 

Bu şekilde web sitenizi ya da uygulamanızı ziyaret eden kullanıcılarla daha kaliteli ve etkileyici düzeyde iletişim kurabilir, markanızı daha görünür ve dikkat çekici bir boyuta taşıyabilir, ayrıca yeni müşteri beklentileri oluşturarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

10.000 görüntülemeye kadar ücretsiz olacak şekilde ve 10 farklı dil seçeneğiyle kullanıma sunduğumuz Storywix; her platform, web sitesi veya mobil uygulama türüne entegre edilebilir durumdadır. Tüm içerik yönetim platformları (CMS) ve iOS – Android işletim sistemleriyle uyumludur.

Strorywix’in hikaye oluşturma ekranına geldiğinizde ilk olarak widget seçimleriyle karşılaşacaksınız. Bu noktada Storywix her türlü beklenti ve isteğinize uygun opsiyonu sunmaktadır. Standart hikaye, grup hikayeler ya da kategori görünümü oluşturabilirsiniz.

Widget içinde kullanılacak başlangıç ve bitiş renklerini, yazı ve arka plan rengini belirleyebilirsiniz.

Dört farklı seçenek arasından amacınıza en uygun animasyon türünü seçebilirsiniz. Yine widgetın web sitenizdeki konum ve gösterim biçimini, boyutunu ve ne kadar süreyle kullanımda olacağını da dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Widget oluşturma aşamasından sonra hikaye tarafına geçtiğinizde ise hikayede olmasını istediğiniz içerikleri yazabileceğiniz bir panel sizi karşılayacaktır. Burada, yazacağınız metnin hikayedeki konumunu ve hizalamasını düzenleyebilirsiniz. Ayrıca yazı renginizi ve hikaye arka planınızın başlangıç ve bitiş renklerini de seçebilirsiniz.
 

Hikaye görseliniz için belirlediğiniz resim, gif veya videoyu da yükleyebilir ve görselinizi boyutlandırabilirsiniz.

Hikayenize link ekleyerek yukarı kaydırıldığında ulaşılmasını istediğiniz web sitesi içeriğine yönlendirmede bulunabilirsiniz.
Ve son olarak, hedefleme kısmında ise widgetın hangi cihaz türlerinde ve işletim sistemlerinde görüneceğini seçebilirsiniz.

Sıralanan tüm bu özellikleri ve kişiselleştirmeye elverişli yapısıyla markanıza özel deneyimler sunan Storywix ile öne çıkarmak istediğiniz ürün, hizmet ya da kampanyanızı tanıtmak ve vurgulamak hiç olmadığı kadar kolay olacak!

 

Ziyaretçileri önce potansiyel müşterilere ve sonrasında da satın alma işlemi gerçekleştiren tüketicilere dönüştürme sürecinde sizlere yardımcı olacak bu araç sayesinde web sitenizin hemen çıkma oranlarını da azaltabilirsiniz. Ek olarak Storywix, detaylı raporlama seçenekleriyle işletmenizi de desteklemektedir, böylelikle istatistiklerinizi en ince ayrıntısına kadar görüntüleyebilirsiniz.
 

Storywix’i hemen kullanmaya başlamanız için www.storywix.com adresinde sizleri bekliyoruz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04