Ensarioğlu Kuruyemiş Başarı Hikayesi
Ensarioğlu Kuruyemiş Başarı Hikayesi
11 Aralık 2021
Aysu Çelik

 

E-ticaret sektöründe Google reklamları büyük oranda başarı sağlar fakat her firma kendi özelinde değerlendirilmelidir. Hangi platformun satışları artıracağına ancak test ederek karar verebiliriz. Sayısal veriler hangi platformda daha fazla geri dönüş aldığımızı gösteriyorsa bir sonraki ay bütçemizin büyük bir kısmını veya tamamını o platform üzerinde kullanırız. Ensarioğlu Kuruyemiş’te de tam olarak bu şekilde ilerledik ve hem Google hem de Instagram reklamları oluşturduk.

Hayata geçirdiğimiz stratejiler doğrultusunda Instagram mesajlarında adeta bir patlama yaşandı. 1360 TL bütçe ile 175 mesaja ulaştık. Müşterimizden aldığımız bilgiye göre bunların %40’ı satışa dönüştü. 1360 TL ile hayata geçirdiğimiz dijital reklam sürecinden yaklaşık 7000 TL gelir elde edildi. Böylelikle müşterimize reklama ayırdığı bütçenin neredeyse 7 katı kadar ciro sağlamış olduk.

Sizler de Google ve sosyal medya reklamlarını aktif olarak kullanarak yatırım getirinizi artırabilirsiniz. 

Detaylı bilgi için destek@dijitaluzmani.com adresinden mail atabilir veya (0850) 304 12 02 numaralı hattımızdan hesap uzmanları ile görüşebilirsiniz.

 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04