Google Erişim Planlayıcıyı Kullanıma Sundu!
Google Erişim Planlayıcıyı Kullanıma Sundu!
20 Eylül 2019
Dijital Uzmanı

Karşınızda Erişim Planlayıcı

Çoğu YouTube müşterimizin merak ettiği konulardan biri olan erişimlerim nasıl olur sorusuna açıklık kavuşturacak bir araç var artık hayatımızda; Erişim Planlayıcı!


Erişim Planlayıcı, 50'den fazla ülkede YouTube ve video iş ortağı siteleri ile uygulamalarındaki erişime dayalı video kampanyalarını doğru bir şekilde planlamak için tasarlanmıştır. Bu planlayıcı sayesinde kampanyalarınızı tasarlamak artık çok daha kolay!


Erişim Planlayıcı'nın verileri, Google'ın üçüncü taraflarla doğrulanan ve bildirilen gerçek erişim ve tekliflerle tutarlı olan Unique Reach yöntemine dayanmaktadır(Bu yöntem kampanyalarınızda kaç tekil kullanıcıya ulaştığınızı bilmenizi sağlar).  

Erişim Planlayıcısı, en güncel verileri kullanmak için haftalık olarak güncellenir. Erişim Planlayıcı, erişim ve sıklık tahminlerini gösterir, ancak performansı garanti etmez. Gerçek kampanya performansları, reklam kalitesi ve reklam alaka düzeyi gibi diğer faktörlere bağlıdır.

Erişim Planlayıcı şu amaçlarla kullanabilirsiniz:

  • Birden fazla cihazda kitlelere ulaşma.
  • Reklamlarınızın YouTube ve Google video iş ortağı siteleri ile uygulamalarına erişimini doğru şekilde planlama.
  • Hedef Kitlede Gösterim Puanı ve Puan Başına Maliyet hesaplamaları geliştirme.


Erişim Planlayıcı, gelecekteki marka veya video kampanyalarının erişimini ve sıklığını planlayan medya planlayıcıları ve dijital videoyu kendi medya planlarına dahil etmek isteyen strateji planlayıcıları için tasarlanmıştır. Metrikleri kullanarak reklamlarınızın erişimini doğru bir şekilde planlamak için kitlenizi özelleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi  için: https://support.google.com/google-ads/answer/9012731

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04