Instagram Sponsorlu Reklamlar
Instagram Sponsorlu Reklamlar
03 Kasım 2018
Dijital Uzmanı

Instagram Story Reklamları
 
 Sahip olduğu milyonlarca kullanıcı sayısı ile birlikte en gözde sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram, aynı zamanda en yaygın reklam araçları arasında yer almaktadır. Ürün ya da hizmetlerin reklamlarını yaparak kısa sürede çok daha geniş kitlelere ulaşım imkanı tanıyan Instagram reklamları sayesinde, rakiplerinizden her zaman bir adım daha önde olabilmektesiniz. 
 
 En düşük bütçeler ile en hızlı geri dönüşleri almanıza imkan tanıyan Instagram story reklamları sayesinde siz de kısa zamanda marka bilinirliğinizi arttırabileceksiniz. 
 
 Instagram Yeniden Pazarlama 
 
 Sizinle iletişime geçmiş olan müşterileriniz ile her daim daha canlı bir ilişki içerisinde olmanıza yardımcı olan Instagram yeniden pazarlama sistemi, marka ve ürün bilinirliğini sürekli olarak arttırmaktadır. Son yılların en dikkat çeken reklam yöntemleri arasında yer alan Instagram sponsorlu reklamlar, sunmuş olduğu avantajlar nedeni ile önemini giderek arttırıyor.
 
 Dijital ortamda sizleri başarıya götürecek en etkili çözümlerden biri olan Instagram yeniden pazarlama sistemi, bu anlamda performansınızı da sürekli ölçebilmenize imkan tanır. 
 
 Instagram Reklam Verme Ücretleri
 
 Bütçenize hitap edecek seviyelerde olan Instagram reklam verme ücretleri ile beklentilerinizin ötesinde başarıyı elde edebilme fırsatı yakalamaktasınız. Belirli bir bütçe belirledikten sonra hedef kitlenize kendi reklamlarınız ile ulaşmanızı sağlayan Instagram sponsorlu reklamlar, bu hizmetten en yüksek verimi sağlayabilmeniz adına konusunda uzman olan kişilerce gerçekleştirilmektedir. Hem story hem de ana sayfada reklamlarınızın yayınlanmasını sağlayan bu hizmetler, çok hızlı bir şekilde sizleri hedef kitlenize ulaştırarak beklentilerinizi karşılamanıza olanak sağlayacaktır. 
 
 Hedef kitle belirlendikten sonra en etkili içerikler ve görseller ile hazırlanan Instagram sponsorlu reklam çalışmaları, hedeflerinize en az sürede ulaşabilmeniz mümkündür. En uygun Instagram reklam fiyatları ile siz de bu ayrıcalıklı dünyadaki yerinizi alma fırsatını kaçırmayın. 
 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04