Twitter E-Ticarete Yavaş Yavaş Adım Atıyor: Twitter Shops Özelliği Duyuruldu
Twitter E-Ticarete Yavaş Yavaş Adım Atıyor: Twitter Shops Özelliği Duyuruldu
21 Mart 2022
Caner Kılıç

Twitter, firmaların hesaplarında daha fazla envanter sunmalarına olanak sağlayan yeni özelliği Twitter Shops'un beta testlerini yaptıklarını açıkladı.

Kullanıcıların ilgilendikleri işletmelerin en trend koleksiyonunu incelemesine izin veren Twitter Shops, 50'ye kadar ürün için koleksiyon oluşturulmasına imkan sağlayacak. Twitterdan ayrılmadan ürünleri inceleyebileceğimiz bu özellik kullanıcıların karar verme sürecini etkileyebilir.


Şimdilik Ürünlere Sadece Bakabileceğiz...


Twitter Shops'u kullanmak isteyenler, incelemek istedikleri işletmenin profilinde yer alan 'Mağazayı Görüntüle' butonu üstünden işletmenin belirlediği 50'ye kadar ürünü inceleyebilecek. Ancak incelediğimiz bu ürünlerin satın alma imkanımız olmayacak. Sadece ürünlere göz gezdirme amacına hizmet edecek bu özellikte bir ürünü satın almak istediğimizde, uygulama içerisinde açılır bir pencere ile işletmenin web sitesine yönlendirileceğiz.

Twitter'dan Alışveriş Yaptım Demek Yakın Zaman Mümkün Olabilir


Her  ne kadar yeni bir özellikle olsada Twitter, e-ticaret alanında diğer platformlar gibi adımlar atarak, bu alanda yeni özellikler getirmeye, katma değer ortaya koymaya devam etmek istiyor. Zaten bir süre önce de ''Mağaza Modülünü'' test etmeye başlamıştı. Şimdi ise Twitter Shops ile yeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Şu anda bakıldığında birbirlerine yakın gibi görünseler de bu iki özellik, farklı noktalarda birbirlerinden ayrılıyor. Kullanıcıların hangi özelliği daha çok beğenip kullanacağı şimdiden merak konusu.

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04