Twitter Sponsorlu Reklam
Twitter Sponsorlu Reklam
11 Ekim 2018
Dijital Uzmanı

Twitter Sponsor Reklam Formatları
 
     Twitter, yaklaşık olarak 700 milyondan fazla kullanıcısı ile bir sosyal medya iletişim aracı olarak kullanılmaktadır. Bu sayıda kullanıcısı olan Twitter sponsorlu reklam sayesinde ürünlerin tanıtımı en iyi şekilde yapılarak çok geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Twitter aracılığı ile Twitter sponsorlu reklam verebilmenin iki yöntemi bulunmaktadır. Birinci yöntem olarak Twitter üzerinden takipçi sayısı fazla olan kullanıcıları kullanarak Twitter üzerinden reklam yapılabilmektedir. Bunlarda reklam için mail adresleri bulunduğu için bunlarla kolaylıkla irtibata geçilebilir ve ürünlerin reklam paylaşımı yapılabilir.
 
      İkinci yöntem ise sponsor reklamdır. Daha önceki yıllarda Türkiye için küçük çaplı ve maddi olarak daha uygun olan reklam verilmiyordu. Ama günümüzde bu destek geldiği için herkes kendi bütçesine göre istediği türden reklamı verebilmektedir. Bu reklamı verebilmek için yapılması gereken ilk iş Twitter bir kaç önce Türkiye için küçük ölçekli reklam verilmiyordu. şimdi ise bu destek geldi , ve artık bütçeye göre reklam verilebilmektedir. Bunun için ilk yapılması gereken şey Twitter sponsorlu reklam için hesaba giriş yapmaktır. Sonrasında Twitter reklam yazan menü kısmına girilip gerekli bilgiler doldurulduktan sonra reklam verilebilmektedir. 
 
 Twitter Reklam Ücretlendirme
 
     Twitter da reklam verirken ödeme seçenekleri kısmı yer almaktadır. Türk lirası desteği olmadığından dolayı ödemeler euro olarak seçilmektedir. Twitter reklam ücretleri verilen reklamlara göre değişmektedir. Twitter reklam fiyatları çok yüksek fiyatlara kadar çıkabilmektedir. Türkiye'de ya da dünyada reklamın ilk sıralarda yer almak istenmesine göre miktarı değişmektedir. Ürünü dünyaya tanıtmak için yaklaşık olarak iki yüz bin dolar gitmektedir. Ancak Türkiye'de ön sırada olup ürünü Türkiye çapında tanıtmak için yaklaşık on beş bin dolar kadar masraf gidebilmektedir. Bu miktarlara günümüzde zam yapılarak daha üst seviyelere kadar çıkmıştır.
 

Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Başarıya ulaşmanız için bir form uzağınızdayız!

veya
uzman ekibimiz ile görüşün.

+90 850 304 12 02+90 232 332 14 04